Utvalgte avisblemmer – uke 20

Ulike aviser

Image via Wikipedia

Det blir hevdet at rettskrivningen og skriveferdighetene i norske aviser slett ikke var så meget bedre før i tiden. Akkurat det er det vanskelig å akseptere, for den som faktisk ser hva som skrives i dagens aviser.

Nu håper jeg ingen tror jeg aktivt oppsøker alskens skrivefeil, i den hensikt å peke skadefro på gjerningsmennene og -kvinnene. Ikke har jeg tid, og slett ingen interesse. Men jeg slenger gjerne med leppa om jeg slumper over noe – borte på Twitter.

I denne spalten skal jeg prøve å samle ukentlige funn, formidlet via Twitter.

Og her er inneværende ukes fangst:

Siden siste ukes fangst var heller skral (det blir ikke så meget avislesing når man står til knes i arbeid), og siden denne spalten debuterer i dag, inkluderer jeg noen ekstra, fra de siste par ukene:

Ahem… Som man vil se, skrives her ikke riksmål til dagen. Slikt forbeholdes denne bloggen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s