Drømmelaget

frisprog.nu opererer inntil videre med undertittelen Selvskabet til riksmålets bevarelse – og garpegenitivens ultimative endelikt, hvis selvskabelige v utgår idet initiativtageren har fått noen likesinnede med på kalaset.

Drømmelaget, eller frisprog.nus dream team, om man vil, ville, inntil videre, sett slik ut – i tilfeldig rekkefølge (kompletter gjerne listen i kommentarfeltet):

Listen er naturligvis altfor kvinnefattig til at vi kan være oss den bekjent, men jeg må med skam melde at jeg i farten ikke kom på markerte fanebærere på spinnesiden. Vet du om noen? Vær så snill å gi beskjed, enten i kommentarfeltet under eller ved å kontakte meg direkte.

I første omgang vil jeg forsøke å kontakte dem på listen jeg finner nødvendige data om, for i neste momang å invitere til sporadiske bidrag, gjerne som resirkulert annengangspublisering, for dem som bedriver slikt – eller holder seg med egen blogg, slik ikke minst Finn-Erik Vinje gjør.

Følg med!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s